Hartkorn synonym

Synonym for Hartkorn – Synonymbog.com

Vi fandt 6 løsningsforslag for ordet HARTKORN som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til HARTKORN. Det er muligt at få …

HARTKORN – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

hartkorn substantiv, intetkøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -et [ˈhɑːd-] af hart (intetkøn af hård) og korn, ordret ‘hårdt korn’, dvs …

hartkorn — sproget.dk

Søgning på “hartkorn” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

hartkorn — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Liste over synonymer til det ord HARTKORN og 42 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for HARTKORN – Krydsord

Synonymer for HARTKORN

Synonym til hartkorn. Se alle synonymene vi har til hartkorn i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Liste over synonymer til det ord HARTKORN og 42 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym til HARTKORN – Synonymer.no

Behov for synonymer til HARTKORN for å løse et kryssord? Hartkorn har 3 treff. … Hartkorn er 8 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 6 konsonanter.

Hva er synonym til HARTKORN? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonym til HARTKORN i kryssord – Kryssordbok

Synonym til HARTKORN i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Se definitionen af ‘hartkorn’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘hartkorn’ i den store tekstsamling for dansk.

Behov for synonymer til HARTKORN for å løse et kryssord? Hartkorn har 3 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

hartkorn – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer og …

Synonym for Hartkorn her finder du alle synonymer af Hartkorn sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Hartkorn Synonym

Hartkorn Synonym – Dansk Synonymer

Ordet fælled blev imidlertid også brugt synonymt med overdrev eller alminding, dvs. jord, … som hans andel af bymålet (se hartkorn) gav ham ret til.

Synonym for Hartkorn her finder du alle synonymer af Hartkorn sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

fælled – Den Store Danske – lex.dk

Keywords: hartkorn synonym