Zalando betalen

Betaling med kreditkort – Zalando

Hos Zalando er det nemt og sikkert at betale med betalingskort. Du kan betale med VisaDankort, Visa og Mastercard uden meromkostninger.

Prøv først, betal senere – Zalando

Faq

Ved “Prøv først, betal senere”, trækker vi først beløbet ca. 14 dage efter levering. Hvis du returnerer hele ordren og modtager returbekræftelse inden, …

Betaling med MobilePay – Zalando

Hvis du gerne vil betale med MobilePay, skal du registrere din(e) betalingskort i MobilePay appen. Vælg MobilePay i Zalando shoppen og indtast dit …

Returnering – Zalando

Faq

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando. Tilmeld dig nyhedsbrevet. Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration. Din e-mail.

Betalingspåmindelse – Zalando

Har du glemt at betale din regning? Hvis det er tilfældet, så beder vi dig om at betale regning til følgende konto så hurtigt som muligt. Betalingen sker til:

Kortbetaling med 3D Secure – Zalando

Det europæiske regler for betalingstjenester ændres for at gøre det sikrere for dig at betale med kort…

Hej,hvordan kan vi hjælpe dig? – Zalando

Faq

… eller registrere en returnering. Du kan også finde svar på mange emner, som for eksemepl betalingsmuligheder, der er tilgængelige på Zalando.

salgs- og leveringsbetingelser – Zalando

Tøj, sko, accessories & beauty | ZALANDO

Varerne er Zalandos ejendom eller den relevante … leveret dine varer, idet du ellers vil være forpligtet til selv at betale forsendelsesomkostningerne.

Gratis levering på de fleste ordrer* & gratis retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko, accessories & beauty til hele familien på Zalando.dk

Betaling og betalingsmetoder | Lounge by Zalando

Er det sikkert at betale online?Selvfølgelig! Hos Lounge by Zalando anvender vi 128-bit SSL-sikkerhedskryptering i din betalingsproces for at beskytte dine …

Her kan du finde flere oplysninger om betalinger med kreditkort og PayPal samt andre emner vedrørende betalinger og betalingsmetoder på Lounge by Zalando.

Sådan afbetaler du hos Zalando – Køb på afbetaling

Zalando afbetaling » Sådan afbetaler du hos Zalando

Zalando har et kæmpe udvalg af produkter. De tilbyder også du har mulighed for Zalando afbetaling, så du ikke skal betale up-front.

Keywords: zalando betalen