Gode gaver til konfirmanden af hankøn

Det er blevet tid til, at konfirmanderne skal i kirke for at blive konfirmeret. Det er typisk en stor dag, som de har set frem til i lang tid. De fleste konfirmander ser helt bestemt frem til gaverne. Dog er konfirmationsfesten og blå mandag naturligvis også højt på listen. Men hvilke gaver kan du give en konfirmand af hankøn? Det kan du finde inspiration til her. 

Pengegaver er altid kærkomne

Der er ingen tvivl om, at de fleste konfirmander ser frem til at få pengegaver. Du går derfor ikke galt i byen ved at give ham penge i gave. Det kan være svært at finde det rette beløb, hvorfor det er noget, som du bør tænke godt og grundigt over. Du kan eventuelt spørge andre, der skal med til konfirmationen, hvad de giver.

Et smart og moderne ur

Selvom mange unge mennesker bruger mobilen for at se, hvad klokken er, så kan et smart og moderne ur sagtens være en god konfirmationsgave. Det er nemlig en ting, der kan minde ham om den store dag i mange år frem i tiden. Er uret fyldt med spændende funktioner, er det bare helt perfekt.

Giv stilrent tøj i gave

Det kan også være, at konfirmanden ønsker sig tøj i gave. I så fald kan du købe en oversized t shirt, hvis det er noget for ham. Er du usikker på, hvilket tøj han gerne vil have, kan du give ham et gavekort til en tøjbutik eller webshop, så han selv kan vælge.