Guide til succes med din betting

Lad os slå det fast med det samme. Bolden er rund og alt kan ske. Sådan lyder mundheldet i fodbold og sådan er det også i betting. Når alt kommer til alt spiller tilfældigheder ofte ind i udfaldet af sportsbegivenheder, så det kan til tider være svært at få bugt med bettingen. Men, der er er dog visse ting man selv kan gøre for at øge chancen for succes i sin betting. Vi kigger på de væsentligste her.

Fokusér på en enkelt liga eller niche sportsgren

Mange der starter med betting begår den fejl at sprede deres indsatser over et væld af forskellige sportsmarkeder, som de kun har halvt eller slet ikke har forstand på. I dag er det muligt at spille på stort set alle tænkelige ligaer på eksempelvis bookmakere som https://tonybet.com/fi og man vil her hurtigt kunne pejle sig ind på sin yndlingssportsgren eller yndlingsliga, som man derefter bør forblive ved. Betting handler om at være ekspert på det man spiller på, og man kan som menneske ikke rumme mere end en til to ligaer. Så fokusér på at blive din helt egen ekspert på et lille sportsområde.

Læs, lyt og se så meget du kan

I bestræbelserne på at blive sin egen lille ekspert på en sportsgren eller liga, skal man være indforstået med at der vil være en hel del arbejdstimer, hvor man koncentrerer sig fuldt ud om at lære alt om holdene og de forskellige spillere. Der findes ingen bedre måde at få en liga ind under huden end ved at se så mange kampe fra den respektive liga igennem en sæson. Læs også gerne op på referater i lokalaviser og læs naturligivs op på skader og info på de respektive hold. Her kan du bruge både online aviser, online sportsportaler, podcasts og tv-programmer som kilder. 

Money management er nøglen til succes

En ting er at blive ekspert på en liga eller sportsgren, noget andet er at blive ekspert på sine penge. Men det er ikke desto mindre en nødvendighed for at kunne skabe succes med sin betting. For du skal kunne administrere dine indsatser og din bankroll og sætte det hele i system, så korthuset aldrig ramler. 

En god tommelfingerregel er at lægge et fast spillebudget til side, som du kan tåle at tabe. Dette vil være din bankroll. Ud fra den sum kan du så på forhånd gøre op med hvor meget der skal spilles på de respektive væddemål. Du kan eventuelt inddele dine væddemål i lille, mellem og stor og have en fast indsatsstørrelse for hver væddemålstype.

Bevar roen og overhold dine egne aftaler

Et af de bedste råd, man kan få som spiller er at bevare roen uanset hvad. Selvom du har tabt i en længere periode, så skal du aldrig begynde at jagte dine gevinster for at råde bod på det tabte. Mange har en tendens til at spille for endnu mere for at vinde det tabte tilbage. Gør man det, så er man allerede på vej udover kanten. Det handler om at holde fast i sit system, at spille præcist de indsatser man har aftalt med sig selv på forhånd og så simpelthen have en solid tro på at tingene nok skal vende.